Vikarbureau Odense var en stor hjælp

Nogle stressede uger her på jobbet i Odense! Først skulle jeg benytte outplacement Odense, og derefter vikarbureau i Odense og til sidst rekruttering Odense.

Denne måned startede med, at det var en nødvendighed at fyre en medarbejder, hvilket var temmelig vanskeligt for hende, hermed mig også. Til mit held fik vi begge hjælp af outplacement – Odense igennem hele processen . Outplacement i Odense startede med at hjælpe mig med selve afskedigelsen og derefter min medarbejder med at komme sig over det og finde et nyt job.

Kun et par dage efter var der en anden medarbejder, der kom og fortalte, at hun ville holde orlov og tilføjede, at jeg jo kunne ringe til et vikarbureau – Odense. Det ærgrede mig en anelse, for det er faktisk en af mine bedste medarbejdere. Et par dage efter ringede jeg derfor til et vikarbureau, Odense, der omgående ville starte på at anskaffe en erstatning for min kollega.

For et stykke tid siden gik jeg i gang med rekruttering, Odense, fordi jeg skulle finde endnu en ny medarbejder, som kan arbejde hos mig i stedet for den afskedigede medarbejder. Jeg startede på rekruttering Odense ved at udarbejde en udførlig jobbeskrivelse, og nu gik eftersøgningen i gang sammen med rekrutteringsselskabet. Jeg finder nok snart den korrekte kandidat.

Skriv et svar