Rekruttering Holstebro – har du overvejet et professionelt bureau?

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et dygtigt rekrutteringsbureau har sikret mit firma de bedste kandidater at vælge mellem, den bedste sparring, rådgivning og forretningsudvikling og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, administrerende direktør i Tislev Management, der simpelthen opdagede rekrutteringsbureauet ved at google ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed med fart på, og de sidste 3 år er vi vokset fra 7 til over 30 kolleger. Vi har haft brug for kompetente ansatte, så vi kunne følge med alle de opgaver. Jeg kan bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Bureauet kan oven i hatten hjælpe, hvis du søger ekstra hænder ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning

” Vi har flere gange hos Holm Industriudvikling A/S anvendt et professionelt bureau til rekruttering Herning. Vi får en effektiv og seriøs sparring, der sparer os tid og sikrer os den den mest kompetente ansatte. Vi kommer med vores behov, og så finder rekrutteringsbureauet de rette kandidater, som vi så fælles møder og vurderer. Vi undgår dermed at skulle printe og læse uanede mængder af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at beskrive og udvælge os den rette kandidat. Firmaet styrer ganske enkelt det praktiske”, fortæller HR-chef Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og mangler noget relevant på Cv’et? Så kan du overveje at få et godt job ved at registrere dig ved et rekrutteringsbureau. Her kan du både finde kortvarige jobs og prøve dig selv i diverse korte ansættelser – eller finde det trygge, faste job.