Rekruttering Allerød – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herlev

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har sikret vores firma kompetence kandidater at vælge mellem, den bedste forretningsudvikling, rådgivning og sparring og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der ganske enkelt fandt vikarbureauet ved at google ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød

”Vi har flere gange fået rådgivning af et professionelt bureau til rekruttering Allerød hos Holm Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og seriøs rådgivning, der er hurtig og sikrer os den den mest kvalificerede kollega. Vi bidrager med et oplæg, og så finder rekrutteringsbureauet de dygtigste kandidater, som vi så sammen ser og vurderer. Vi undgår helt at skulle skimme ignenem 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at definere og ansætte den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet styrer helt enkelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg

”K&A&P Arkitekter er en tegnestue i vkst, og de seneste par år er vi groet fra 5 til over 25 medarbejdere. Vi har haft brug for de bedste kolleger, så vi kunne holde trit med rækken af opgaver. Jeg kan bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. De professionel kan endvidere hjælpe, hvis du mangler ekstra hænder ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og søger flere kompetencer på Cv’et? Så skal du da overveje at opnå jobbet ved at registrere dig ved et rekrutteringsbureau. Hos dem kan du muligvis finde småjobs og teste dig selv af i diverse kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.