Jeg ønsker at sælge en sort elevator til ejerforening!

Kom gerne nærmere, jeg har en nyhed til Jer… Nu ska det endelig være!! Jeg har båret på min hemmelighed længe, men nu ska i få den fortalt! Jeg har bestemt mig for at åbne mit eget. Jeg skal til at være forhandler af elevatorer. Dét lyder eventuelt sådan helt umiddelbart ret så trist at ville arbejde med salg af elevatorer, men det er ik desto mindre, hvad jeg har tænkt mig at gøre!! I ville bli overraskede, der er mange gysser i salg af elevatorer! Jeg vil sælge en funktionel elevator til ejerforening, & så vil jeg også sælge en pæn elevator til andelsforening! Lige nøjagtig disse to slags elevator salg er der jo nemlig ekstra mange dollars i, i hvert fald i forhold til, hvis man sælger elevatorer til husejere, som aldrig nogensinde gider købe noget ekstra udstur…

I rigtig mange år har jeg jobbet indenfor elevator salg!! Dét gjorde jeg på min sidste arbejdsplads… Jeg var en sej sælger, & forstod bar altid, hvilken elevator de forskellige kunder stod og manglede…! Men så gik det desværre sådan, at forretningen måtte dreje nøglen om.. & så blev alle de ansatte self. fyret…! Den tid var frygtelig… Jeg havde det ovenud frygteligt, og måtte osse tage timer hos en psykolog for at få traumet bearbejdet… Jeg er af den overbevisning, at det var fordi, at det kom som et gigantisk chok. Jeg var overhovedet ik’ mentalt forberedt på det. Men i dag er jeg mig selv igen, og klar til at sælge mange elevatorer… Jeg har lånt skejsere i Danske Bank, og har fundet mine kontorlokaler, så nu mangler jeg bar nogle kunder!! Af den årsag vælger jeg nu at sige dette på min blog – jeg ønsker nemlig at I spreder budskabet om butiksåbningen for mig… I ska fortælle alle mulige, at i har hørt om en meget kompetent forhandler af de billigste elevatorer… & dét må i gerne lade dem vide.