Hvordan og hvorledes fornemmer man forskel på stokerfyr plus hvilke ting, de kan

I sidste uge skridtede min kommende kone og jeg lige pludselig ud i det i fællesskab, og kom til at eje bolig os to sammen, og det er således højaktuelt at vælge den bedste varmeforsyning. Jeg ved med sikkerhed, at både hun og jeg ikke gider fjernvarme, fordi denne løsning er mega ubetaleligt! Oliebrændende fyr forurener for meget, og kakkelovne smudser, så derfor tænker jeg, at et godt stokerfyr udgør en ideel mulighed. Udvalgte modeller kan i tillæg til træ dertil profitere alle korntyper, og nogle modeller er i stand til at fortære revl og krat.

For nyligt fik jeg øje på et et godt stokerfyr fra et firma, der påstår, at de på egen hånd frembringer fyrene i kvalitets hele vejen igennem. Firmaet afpasser, fremstiller og optimerer faktisk regelmæssigt begge stokerfyrene. Det er tiltalende – det med idéen med at få en stokerfyr-model, der er lavet i Danmark. Samtidig kan denne type fyr klare kritisk emner, og det har ikke behov for den store service. De siger, at folk ved at vælge netop dette stokerfyr har evenen til at udnytte træpiller, samt kort og granulater og andet. De laver nu desuden en markant mere moderat stokerfyrmodel, som vist alene er i stand til at kapere diverse kornsorter og træpiller/ alm. træ.

Derfor; tvivlspørgsmålets kerne er, hvad for et af de to modeller jeg skal vælge. Hvad kan være til gavn ved desuden at evne at bruge granulater? Såfremt folk ved noget om dette, bliver jeg super taknemmelig, såfremt I skriver til mig. Især såfremt det bliver før, at vinteren kommer, så jeg ikke skal have det koldt i huset, grundet at kæresten og jeg ikke har taget valget i forhold til det rette af alle stokerfyrene.

Skriv et svar