Guide til brug af plastkar

Plastkar i stil med dem her http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkar.aspx er nemme at opbevare fødevarer, fisk, dyrefoder og lignende i, hvor det kræver en emballage, der er nem at holde ren.

Du kan eksempelvis få plastkar med perforeret hulmønster til at opbevare eksempelvis æbler og andre grøntsager, der får fugt og rådner lettere, hvis de ligger i tæt opbevaring uden luftgennemstrømning. Samtidig kan du naturligvis også få tætte plastkar, så du kan opbevare eksempelvis korn eller fugtige varer uden at dryppe og tabe indhold.

Typer af plastkar til industrien

I dag kan du få plastkar på ben, plastkar, der kan tåle en tur i fryseren ned til minus 40 grader og kar specifikt til fisk. Desuden kan du vælge at gå efter plastkar, der er velegnet til at blive stablet eller som tåler en belastning på op til 450 kilo, hvis de skal kunne holde i mange år til mange varer. Plastkar med låg er selvfølgelig også populære.

Plastkar i HDPE plast
Plastkar er generelt super gode til opbevaring og fragt af frugt og grønt, fisk, dippedutter og dingenoter – både i industrien og i privathjemmet. Så med mindre du går efter rustikke ølkasser eller afskallede trækasser i genbrugslook, så gå efter robuste plastkar i HDPE plast. De kan rumme og holde til lidt af hvert og er derfor blevet klassikere på fiskemarkedet, i landbruget og på erhvervslageret.

Skriv et svar