Foldedøre samt sammenlægning af skoler

Mit job er i en skole, hvor jeg er lærer for indskolingen, det vil sige 1. til 3. klasse og børnehaveklassen, og jeg elsker mit arbejde. Der er et par folkeskoler her i byen, der skal fjernes, og fordi denne skole har en del plads, rykker alle eleverne fra en af skolerne over til os. Det medfører, at vi kommer til at få foldedøre op inde i mange af klasseværelserne, for så bliver de store lokaler dermed delt i to mindre rum. Jeg mener ikke, at vi får de tidligere nævnte foldedøre, for jeg er glad for at undervise mine elever i et stort klasseværelse.

Jeg tror nok, at vi skal kunne lave noget med de andre klasser, for de nye foldedøre kan man vist åbne. Det er sikkert egentlig en ret fornuftig ide. Det bliver antageligvis også en smule hyggeligere at befinde sig i et mindre klasselokale, men jeg er bare bekymret for, om der vil blive mangel på plads til de mange indlæringsaktiviteter, som mig og mine elever laver. Inspektøren på skolen mener, at eleverne og jeg kan lege dem ude i skolegården. Han mener, at foldedøre er det bedste, man kan gøre, nu hvor vi får en masse nye elever, og der må jeg faktisk give ham ret. Det er tillige meget billigere, end hvis der skulle bygges mure. Man kan glædeligvis købe foldedøre, der holder lyden ude. Det er jeg lykkelig over, da jeg ikke ville kunne klare at skulle høre på ikke kun een, men hele to klasser fuld af børn. De kan jo godt råbe og skrige en gang imellem, men de betyder stadig meget for mig. Jeg gad godt vide, hvorledes det kommer til at være, idet de nye børn ankommer her, og vi skal have de nye foldedøre.

Skriv et svar