En god kaffeautomat på jobbet – og i mit hjem

Jeg arbejder på et kontor, hvor jeg sidder ved computeren hele arbejdsdagen. Jeg elsker jobbet, alligevel når jeg tager hjem, skal jeg dog hjem til det andet arbejde – mine børn. Jeg er bosat i et flot hus med min husbond samt vores 3 vidunderlige børn på henholdsvis 3, 5 og 9 år. Min familie er det bedste, jeg ved, men det er hårdt at tage sig af både arbejde samt ungerne. Derudover sover jeg dårligt når det er nat, fordi den mindste søn græder temmelig meget, og det betyder, at jeg må stå op ud sengen og så få ham til at falde til ro. Dette betyder, at jeg for det meste er træt når jeg er på arbejdet, men til mit held ejer vi en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan være foruden.

Det første, jeg gør, når jeg er ankommet på job, er, at styrte hen til vores kaffeautomat og lave en god kop kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater igennem tiden, men ikke alle har været lige gode. Den spritnye kaffeautomat er den bedste vi har været ejere af, og dermed kan jeg så erkende, at en god kop kaffe altså kun bliver lavet af en god kaffeautomat ligesom den, vi benytter nu.

Koffein i kaffen hjælper mig med at være frisk, men jeg nyder virkelig også smagen i en udsøgt kop kaffe. Jeg nyder to eller tre kopper, hver gang jeg er på arbejde, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg ikke tiden til det. Det ærgrer mig egentlig ret meget, og dermed vil jeg gerne nyde en kop kaffe, hver gang jeg er kommet hjem og måske om aftenen. Nu overvejer jeg at få den kaffeautomat, vi har ovre på kontoret.

Skriv et svar