Angående min mands spritnye arbejde med oliemotorer, hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger og kraneftersyn

Gemalen har scoret sig nyt job i et kompetent foretagende, som beskæftiger sig med reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger og kraneftersyn. Curt er rimelig ny i faget og han har endnu ikk så meget erfaring med hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, kraneftersyn og oliemotorer. Heldigvis kan jeg begribe fra den gode mand, at kollegerne virker meget venlige og super dygtige. i en fart bli’r dygtigere, så han har større mulighed for at kunne hjælpe kunderne.

Jeg selv ved (naturligvis) ikke en skid om lynkoblinger, kraneftersyn, oliemotorer, hydraulikmotor og reparation hydrauliske cylindre. Kraneftersyn er det måske muligt at gætte mig til hvad er. Noget med at tjekke, at en kran ikk skal repareres og ikk pludselig har risiko for at falde sammen eller noget lignende. Hydraulikmotor, reparation hydraulisk cylinder og lynkoblinger aner jeg tværtimod ik hvad er. Oliemotorer kender jeg egentligt især fra min farfar Peters motorbåd og oliefyr. I industrien – ikke så meget.

Som I forstår er det ikk mig, ham min mand helst vil rende hjem efter job og samtale med vedrørende oliemotorer, hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn og lynkoblinger. Men situationen med at have spritnyt arbejde er jeg erfaren i, så det taler vi omkring.