80er kostumer er jeg henrykt over!

80’er kostumer & 80’er tøj er jeg totalt henrykt over. Jeg elsker det, og dyrket det faktisk så meget, at jeg reelt shopper en stor part af mit  tøj i diverse kostumeforretninger blandt deres 80’er udklædning og 80’er kostumer. Den slags forretninger har for de flestes vedkommende chikke accesories i neon farver, såsom f.eks benvarmere,strømpebukser. og hot pants. Den bedste internetshop jeg til dato har fundet med 80er udklædning må være Dramashop – de har en hel kategori specifikt omkring 80erne, og i øvrigt også en masse andre sjove og inspirerende temaer og kategorier.

Jeg klæder mig hyppigt i 80’er tøj og har forståeligt nok allerede afholdt temafest for vennerne med 80’ ertøj, 80’er udklædning eller 80’er kostumer som tema. Jeg er bestemt ik’ den eneste der har denne passion for dette fantastiske årti.. Undertegnedes tre år ældre søster er præcis lige sådan – jeg har faktisk glæden for 80erne fra Kaja. Jeg er blandt ander pjattet med 80’er tøj, fordi hun i løbet af alle hendes teenageår havde 80’er kostumer plus 80’er udklædning på såvel til parties som til hverdage. Ofte i total 80’er udklædning, dog nogle gange bare med udvalgt tilbehør. Og som dem der kender Katja vil vide: Hun ser altid fantastisk ud.

Jeg elsker 80’er stilen med rollergirl og godt med fave. Det er så livsbekræftende, hvis de andre er udelukkende i sort/hvid, så hopper moi i kulørt 80’er tøj. Mange af de andre lurer godt nok at der er noget oldschool over min påklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, undertegnede anvender.

Kostumerne er faktisk ret billige og en bedre valgmulighed end at anvende butikker med genbrug, som almindeligvis ikke sælger ret meget 80’er tøj. Og det man så kan finde, er som oftest ikke særligt velholdt.

Jeg synes til gengæld det er både nemt og hurtigt at bestille fede 80’er kostumer på internettet, for derefter at få det bragt lige til døren på et par dage. Og har jeg lyst til at rykke ekstra på glæden for 80’er tøj, så forhandler de faktisk ret meget sjovt og autentisk tilbehør – og tøj med referencer fra andre årtier. Samt temmelig mange fantastiske kjoler, som ofte får lovprisning af bedsteveninderne. Et par stykker af mine dejlige veninder ejer -skal det lige siges -også på egen hånd en smule 80’er udklædning, som eksempelvis neon-armbånd & funky briller. Jeg tager således lidt ære i at være med til at sprede trenden med 80er udklædning.

Skriv et svar